ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας για τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών

Αναλυτικά ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο στα δυτικά και βόρεια θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα εμφανίζονται στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού χωρίς να αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα κατά το τριήμερο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X