ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η οικογένεια του Αδάμου προχώρησε σε καταγγελία

Η Αστυνομία διερευνά ποινικά αδικήματα για τον θάνατο του 24χρονου στο Γ.Ν Πάφου

Επίσημη καταγγελία έγινε στον αστυνομικό διευθυντή Πάφου από την δικηγόρο της οικογένειας του 24χρονου Αδάμου Μπέη , κ. Μαρία Σ. Παπαδημήτρη που απεβίωσε την Κυριακή του Πάσχα μέσω σχετικής επιστολής .

Μιλώντας η κ. Παπαδημήτρη ανέφερε πως μετά τα αποτελέσματα της σημερινής νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ. Ελένη Αντωνίου στην παρουσία της Ελλαδίτισας Καθηγήτριας Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Χαρά Σπηλιοπούλου έγινε καταγγελία στην Αστυνομία μέσω της ιδίας- ως δικηγόρου της οικογένειας- δια της οποίας ζητείται η διερεύνηση ποινικών αδικημάτων για τον θάνατο του Αδάμου Μπέη.

Διαβάστε επίσης: Έχασαν τον Αδάμο τους και ζητούν δικαιοσύνη

Η κ. Παπαδημήτρη ανέφερε πως μετά τη σημερινή νεκροτομή και τα αποτελέσματα της, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία όπως διερευνήσει εναντίον των ιατρών ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου αδικήματα ανθρωποκτονίας και ή ιατρικής αμέλειας και ή οποιοδήποτε άλλο αδίκημα ενδεχομένως να προκύψει από τη διερεύνηση.

Επεσήμανε δε πως η οικογένεια του 24χρονου είναι στην διάθεση των ανακριτικών αρχών για να δώσουν κατάθεση και να παράσχουν οποιαδήποτε διευκόλυνση εις τις έρευνες.

Σημειώνεται πως με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος Μαρία Σ. Παπαδημήτρη η οικογένεια του 24χρονου Αδάμου Μπέη θέλει να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν και να θεραπεύσουν το πρόβλημα του παιδιού τους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο ιατροδικαστές, προστίθεται στην ανακοίνωση, συμφώνησαν ότι «ο θάνατος του 24χρονου επήλθε συνεπεία ειλεού- αιμορραγικής νέκρωσης του εντέρου ένεκα συστροφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X