ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ΟΕΛΜΕΚ θα συζητήσει την Τετάρτη για τις αποφάσεις του Υπουργικού

«Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο»

Οι σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που σχετίζονται άμεσα με την κρίση στον χώρο της εκπαίδευσης, θα βρίσκονται στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους αναφέρει ότι αύριο θα συγκληθεί η Γραμματεία της οργάνωσης προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

«Ταυτόχρονα, στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της Γραμματείας θα βρίσκονται και οι σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, που σχετίζονται άμεσα με την κρίση στον χώρο της εκπαίδευσης», προσθέτει.

Σημειώνει ότι η ΟΕΛΜΕΚ θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τις άλλες δύο εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, «έτσι ώστε στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας, να προσδιοριστούν και τα αμέσως επόμενα βήματα».

«Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα στον χώρο της εκπαίδευσης έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ότι ο διάλογος είναι η μόνη επιβεβλημένη οδός για εξεύρεση λύσεων», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρία της ΠΟΕΔ για αξιολόγιση της απόφασης του Υπουργικού.

 

Συνεδριάζει και η Γραμματεία της ΟΛΤΕΚ

Συνέρχεται απόψε η Γραμματεία της ΟΛΤΕΚ για να εξετάσει την κατάσταση και να καθορίσει τα επόμενα της βήματα, σε συνεννόηση πάντα με τις άλλες δύο εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μελετήσουν και τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση