ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ΜΤΝ είναι το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4.5G κάλυψη στην Κύπρο

Με πρωτοποριακή τεχνολογία

Η ΜΤΝ ανακοίνωσε σε διάσκεψη Τύπου ότι διαθέτει σήμερα το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4.5G κάλυψη στην Κύπρο. Η ΜΤΝ, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα εποχή μετά το πέρασμά της στο δυναμικό της Monaco Telecom, επιταχύνει το επιχειρησιακό της πλάνο επενδύοντας δυναμικά στις υποδομές και τις υπηρεσίες της.

Το 4.5G δίκτυο της MTN αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης επένδυσης που έκανε ποτέ, φέρνοντας στους συνδρομητές ολοκληρωμένη και αξιόπιστη επικοινωνία.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Οι άνθρωποι των media ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις από τον Θάνο Χρονόπουλο, νέο CEO της ΜΤΝ και τον Γιάννη Μιχαηλίδη, CTIO της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο νέος CEO της ΜΤΝ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Όπως ήδη γνωρίζετε, το φετινό Σεπτέμβριο η ΜΤΝ Κύπρου αποκτήθηκε από τη Monaco Telecom, μια εταιρεία που βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Είναι ένας πελατοκεντρικός οργανισμός που ενισχύεται από τη στήριξη της NJJ Holding, μιας φιλόδοξης οικογένειας ηγετικών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών σε Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία και Ιρλανδία. Αυτή η εξέλιξη τοποθετεί την ΜΤΝ στην πρώτη γραμμή ενός μετασχηματισμού σε μια νέα, δυναμική και στραμμένη στο μέλλον εταιρεία.

Με πρωτοποριακή τεχνολογία ήδη σε εφαρμογή, η Monaco Telecom δεσμεύεται να επενδύσει στη μακροπρόθεσμη τεχνολογική και στρατηγική ηγεμονία της ΜΤΝ. Έχει αποδείξει ότι κατέχει την πείρα, τους πόρους και την εξειδίκευση ώστε να επιτύχει τεχνολογικά άλματα και να ανοίξει το δρόμο για το ψηφιακό μέλλον του νησιού. Μια εξέλιξη που έχει ανάγκη ο τόπος, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο των ευκαιριών και των προκλήσεων.

Προγραμματίζουμε να επενδύσουμε στο υπάρχον δίκτυο, τόσο το σταθερό όσο και της κινητής. Θα ισχυροποιήσουμε τις υποδομές μας με στόχο να αποκτήσουμε ένα ακόμη πιο προηγμένο, υψηλής ποιότητας ιδιωτικό δίκτυο που θα ανταποκρίνεται όχι μόνο στις σημερινές αλλά κυρίως στις μελλοντικές ανάγκες των συνδρομητών και της χώρας.

Μια νέα ριζοσπαστική κουλτούρα είναι ήδη φανερή στον οργανισμό. Καινοτομία, ανεξαρτησία και αποδοτικότητα είναι αξίες που παίρνουν καθημερινά σάρκα και οστά στην εταιρεία. Το τελευταίο δίμηνο, οι συνεργάτες μου κι εγώ εργαζόμαστε πραγματικά σκληρά ώστε να φέρουμε μπροστά κάποια από τα μελλοντικά μας πλάνα, για τα οποία θα μιλάμε το επόμενο διάστημα.

Σήμερα, ανακοινώνουμε ένα από αυτά: για μια ακόμη φορά αναβαθμίζουμε την υποδομή μας και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνδρομητές μας. Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4,5G κάλυψη στην Κύπρο. Ήδη σήμερα μιλάμε για πληθυσμιακή κάλυψη 68% ενώ σε τρεις μήνες η κάλυψη ακόμη υψηλότερα. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο. Με την επένδυση αυτή στέλνουμε παράλληλα και ένα δυνατό μήνυμα. Θεωρούμε τους εαυτούς μας τους καταλύτες της αλλαγής και της ανάπτυξης. Η αγορά, οι πελάτες αλλά και η οικονομία και κοινωνία μπορεί να επωφεληθεί από την εξέλιξη αυτή και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν».

Παράλληλα, με θέμα «το δίκτυο με τη μεγαλύτερη 4.5G κάλυψη στην Κύπρο», είναι σε εξέλιξη ολοκληρωμένη παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία της ΜΤΝ με ισχυρή παρουσία σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και εξωτερική διαφήμιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
MTN

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X