ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «μεταμόρφωση» του ξενοδοχείου Ρόδον στον Αγρό - Δείτε φωτογραφίες

Εντυπωσιακοί οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου

Από τις 15 Σεπτεμβρίου του 2016 που είχε κλείσει το ξενοδοχείο Ρόδον, οι εργασίες αναβάθμισης και ανακαίνισης συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου το ξενοδοχείο να είναι έτοιμο με προδιαγραφές τετράστερου πια να ανοίξει τις πόρτες του στους πρώτους του πελάτες από την 1η Ιουνίου του 2018.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα της εφημερίδας «Καθημερινή» και της συνάδελφου Μαρίας Ηρακλέους, το Ρόδον, υπήρξε τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό κατάλυμα στην ύπαιθρο και είχε αγκαλιαστεί διαχρονικά από το κοινό της Κύπρου, πλέον επιχειρεί άνοιγμα και στους ξένους τουρίστες το ποσοστό των οποίων έφτανε κατά την προηγούμενη περίοδο λειτουργίας του ξενοδοχείου, το 10-15%. Στόχος είναι το ξενοδοχείο να κερδίσει μερίδια από τις τουριστικές αφίξεις αγορών όπως Γερμανία,Βρετανία και Ρωσία αλλά και των πιο γειτονικών Ελλάδας και Ισραήλ.

Προσπάθεια η οποία είναι στην παρούσα φάση, στις προτεραιότητες του νέου Γενικού Διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Γιώργου Ζάμπογλου ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μόλις στις 20 Φεβρουαρίου και βρίσκεται ήδη σε επαφή με διοργανωτές ταξιδίων για προώθηση της νέας εικόνας του Ρόδον και στο εξωτερικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X