ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η&Μ: Από σήμερα λειτουργεί το e-shop στην Κύπρο

Θα υπάρχουν είδη που θα διατίθενται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλο το χρόνο

Η H&M Hennes & Mauritz AB, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην Κύπρο. Η προγραμματισμένη έναρξη γίνεται σήμερα, στις 26 Οκτωβρίου 2017. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&M θα προσφέρει τις ίδιες συλλογές που υπάρχουν στα καταστήματα. Θα υπάρχουν επίσης είδη που θα διατίθενται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλο το χρόνο.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εταιρεία, οι πελάτες θα μπορούν να ανακαλύψουν επίσης και τα είδη σπιτιού της σειράς H&M Home.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στη Κύπρο,» λέει η Sandrine Galparoli, Country Manager της H&M για την Κύπρο, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. «Για πρώτη φορά, όλα όσα ήδη λατρεύουν οι πελάτες της χώρας στην H&M – από τα βασικά είδη έως τις τελευταίες τάσεις για ολόκληρη την οικογένεια – θα μπορούν να τα αγοράσουν με ένα κλικ. Πλέον, οι πελάτες μας από οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό κομμάτι θα μπορούν πλέον να αγοράζουν τα είδη των εκπληκτικών συλλογών μόδας και ειδών σπιτιού της H&M, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο, από τον υπολογιστή, το smartphone και το tablet τους.»

Για να γιορτάσει την έναρξη του H&M Shop Online, η H&M προσφέρει σε όλους τους πελάτες που θα επισκεφτούν το ηλεκτρονικό της κατάστημα 10% έκπτωση στο σύνολο των αγορών τους, καθώς και δωρεάν αποστολή έως τις 29/10/2017.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το ηλεκτρονικό κατάστημα H&M Shop Online φέρνει στους Κύπριους καταναλωτές την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, έχοντας να προσφέρει κάτι για τον καθένα. Όλα όσα λατρεύουν στην H&M είναι πλέον στη διάθεσή τους με ένα κλικ, από οποιοδήποτε σημείο της Κύπρου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Η&Μ  |  e-shop

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X