ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ιστορία της Carslberg είναι η δική μας ιστορία

Η Κύπρος μέσα από τη νέα συγκινητική καμπάνια της Carlsberg.

Προωθητική Ενέργεια

Τις αξίες της κυπριακής φιλίας, της οικογένειας, όλων όσων μοιραζόμαστε για να γίνουμε καλύτεροι αγγίζει η Carlsberg στη νέα τηλεοπτική επικοινωνία της.

Με ένα βαθιά ανθρώπινο και αληθινό story telling, η Carlsberg δημιουργεί τη νέα ταινία της αντλώντας έμπνευση από τα πιο καθοριστικά στοιχεία της Κυπριακής ταυτότητας. To μοίρασμα, τις στενές σχέσεις, την ψυχική επαφή.

Αναδεικνύοντας την αλήθεια, πως η Carlsberg ήταν εκεί στις μικρές και μεγάλες στιγμές του νησιού, στις μεγάλες και μικρές στιγμές του κάθενός από εμάς, σε κάθε τραπέζι που γιόρταζε, σε κάθε γενιά που περνούσε κάτι από τον εαυτό της στην επόμενη, η μπύρα που δρόσισε όλη την Κύπρο εδώ και 50 χρόνια κάνει τη δυναμική της επιστροφή στις οθόνες και τις καρδιές μας.

Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που απέκτησε δικό της εργοστάσιο παραγωγής Carlsberg, πριν από 50 χρόνια χάρις στην διορατικότητα του κ. Φώτου Φωτιαδη.

Χρειάστηκε ένας ταλαντούχος νέος Κύπριος ηθοποιός, η ζεστασιά των στιγμών μας και τα μαγευτικά Κυπριακά τοπία για να ειπωθεί αυτό που όλοι ξέρουμε… Πως η Carlsberg γεννήθηκε στη Δανία και σίγουρα μεγαλουργεί στην Κύπρο.

Ίσως η πιο συγκινητική κυπριακή ταινία από την ίσως καλύτερη μπύρα στον κόσμο.

Ας συντονιστούμε όλοι στους δέκτες μας το Σάββατο 30 Ιουνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X