ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Έλενα ήθελε την τιμωρία και της παπαδιάς (Vid)

Με τρεμάμενη φωνή και πόνο μίλησε η ξαδέρφη της

Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συγκινημένη, η ξαδέρφη της αδικοχαμένης Έλενας που κακοποιήθηκε από την ηλικία των 4 ετών από τους θετούς γονείς της, μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους για τον Γολγοθά που περνούσε η νεαρή κοπέλα.

''Η Έλενα είχε την ζωή της αλλά είχε την πίκρα που κουβαλούσε πάντα. Ήθελε να τιμωρηθεί και η παπαδιά που έκανε το ίδιο ακριβώς κακό και ποτέ δεν τιμωρήθηκε. Πρέπει να ανοιχθεί ξανά η υπόθεση και να τιμωρηθεί και αυτό το τέρας'', είπε με σπαραγμό η ξαδέρφη της Έλενας.

Μάλιστα η νεαρή κοπέλα αντικρούοντας τα περί απομόνωσης του πατριού της Έλενας, δήλωσε πως ο ιερωμένος δεν είναι απομονωμένος αλλά κυκλοφορεί κανονικά.

Η ιστορία της 29χρονης Έλενας συγκλονίζει το Παγκύπριο ενώ την ίδια στιγμή όλοι περιμένουν να αποδoθούν οι ευθύνες στους υπευθύνους.

Δείτε όσα ανάφερε στο πιο κάτω video:

Έντονες αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους, μεταδόθηκε απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Ταμασσού και Ορεινής, Ησαΐα, ο οποίος είπε ότι ο εν λόγω ιερέας είχε καταδικαστεί για άσεμνη επίθεση κατά γυναικός, βάσει παλαιότερης νομοθεσίας, που δεν προέβλεπε την καθαίρεσή του.

Η Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής, όμως, όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης, έλαβε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα εναντίον του ιερέα, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με παιδιά, δηλαδή, αποσύρθηκε από την ενοριακή δράση.

Οι δήλωσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της ίδιας της παρουσιάστριας, όσο και των συνεργατών της, που θεώρησαν αδιανόητη την καθαίρεση ενός ανθρώπου που έχει αντίθετες απόψεις με την ηγεσία της Εκκλησίας, αλλά όχι την καθαίρεση ιερέα που ασελγεί εναντίον μιας γυναίκας:

Πηγή: must.com.cy

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X