ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαράζει η χαροκαμένη μάνα του Θανάση (pic)

«Το πικρό ποτήρι ξεχείλισε»

Η κ. Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαίωση, παλεύει εδώ και δεκατρία ολόκληρα χρόνια για να φέρει την αλήθεια στο φως και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει, για τον θάνατο του παιδιού της, του Θανάση της.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η μάνα του Θανάση: «Του έκλεισαν το στόμα για να μην πει όσα είδε» (vid)

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει έκκληση σε όλους να στηρίξουν την ίδια και την οικογένεια της στον ψυχοφθόρο αγώνα τους.

Συγκεκριμένα η κ. Ανδριάνα Νικολάου έγραψε:

(((Το πικρό ποτήρι ξεχείλισε)))

---Η "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ και την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο, στις 9:30 το πρωί όπου την ίδια μέρα θα έχουμε και ακρόαση!

---ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) χρόνια ήταν υπέρ αρκετά που ανεχτήκαμε την γραφειοκρατία, την κωλυσιεργία, την απάτη και τους εμπαιγμούς από τις αρμόδιες αρχές ανεχόμενοι ακόμα και την απάνθρωπη συμπεριφορά κάποιων!

---ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ... σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, να μάς στηρίξετε στον ψυχοφθόρο αγώνα για να φτάσουμε στην πολυπόθητη αλήθεια την οποία διψούμε τόσα χρόνια, και να δικαιώσουμε το αδικοχαμένο παιδί μας... "τον †Θανάση της Κύπρου" που θυσιάστηκε αδόκητα για να σωθούν άλλα παιδιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X