ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ατάκα του Αρχιεπίσκοπου: Εγωιστές οι πολιτικοί μας όλοι θέλουν να γίνουν Πρόεδροι

Γιατί δεν ψήφισε το 2013

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις Προεδρικές εκλογές ο Αρχιεπίσκοπος στην συνέντευξη του στην «Καθημερινή», με τις ατάκες του να κλέβουν και πάλι την παράσταση. Σε ερώτηση πως κρίνει τις πέντε υποψηφιότητες για την Προεδρία του Κράτους ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε τους πολιτικούς εγωιστές που όλοι θέλουν να γίνουν Πρόεδροι.

Ο μακαριότατος εξέφρασε την άποψη ότι έπρεπε να κάτσουν όλοι κάτω και να βάλουν ένα υποψήφιο ώστε να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα που λέγεται τουρκική εξωτερική πολιτική. Αναφερόμενος στην ομόφωνη απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου το 2009 είπε «έκαναν μαύρη και γέριμη εκείνη την απόφαση, την καταστρατήγησαν, δεν τη σεβάστηκαν».

Γιατί δεν ψήφισε το 2013

Ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι όποτε έχει εκλογές πάντα πηγαίνει και ψηφίζει αν του το επιτρέπουν φυσικά οι υποχρεώσεις του. Αναφερόμενος στις εκλογές του 2013 είπε ότι δεν ψήφισε για τον απλό λόγο ότι και στους δύο γύρους των εκλογών βρισκόταν στο εξωτερικό. Για τις Προεδρικές του 2018 είπε ότι αν βρίσκεται Κύπρο θα ψηφίσει χωρίς όμως να αποκαλύψει τον υποψήφιο της αρεσκείας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X