ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι συμβαίνει με τον Θανάση;

Το πόρισμα και η απόφαση για την μετέπειτα πορεία στα χέρια του Γεν. Εισαγγελέα

Ο Γολγοθάς της μητέρας του Θανάση Νικολάου, του εθνοφρουρού που έχασε την ζωή του στις 29/09/2005, φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Η κ. Ανδριάννα παλεύει για δικαίωση εδώ και δεκατρία ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Φιλελεύθερος, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του 26χρονου στρατιώτη το 2005 στη Λεμεσό.

Μάλιστα όπως αναφέρετε αυτό καταγράφεται στο πόρισμα που παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα στη Νομική Υπηρεσία η Αστυνομία, ύστερα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα που διήρκησε πέραν των τριών ετών.

Παρόλα αυτά το πόρισμα παραδόθηκε τέλη Ιουνίου στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος έχει και τον τελικό λόγο για τον χειρισμό της υπόθεσης. Αφού μελετηθεί ο φάκελος με όλο το μαρτυρικό υλικό και τα ευρήματα, ο Κώστας Κληρίδης θα αποφασίσει κατά πόσον θα συμφωνήσει με την εισήγηση της Αστυνομίας ότι δεν οφείλεται σε έγκλημα ο θάνατος του Θανάση, αν θα δώσει περαιτέρω οδηγίες για έρευνες ή αν θα καλέσει τους ανακριτές για να συζητήσει μαζί τους την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X