ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Η Anytime Κύπρου έγινε ενός έτους

Γιόρτασε τη δυναμική ανάπτυξή της!

Προωθητική Ενέργεια

Ένα έτος επιτυχημένης δραστηριότητας στην Κύπρο συμπλήρωσε η Anytime της INTERAMERICAN και με αφορμή τα πρώτα γενέθλια, οργάνωσε εορταστική εκδήλωση στις 5 Ιουλίου στη Λευκωσία.

Χαιρετισμό εκ μέρους της INTERAMERICAN, απηύθυνε ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, ο οποίος υπογράμμισε πως τα έως σήμερα αποτελέσματα έχουν δικαιώσει απόλυτα την επιλογή του Οργανισμού να δραστηριοποιηθεί στην κυπριακή αγορά.

‘Εχοντας κτίσει ήδη μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η Anytime εδραιώνει την παρουσία της στην Κύπρο και διευρύνει την προοπτική ανάπτυξης, αφού η μόλις 1 έτους παρουσία της μετράει ήδη 10,000 ευχαριστημένους πελάτες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου, πρόσωπα της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, των Μέσων Ενημέρωσης και φίλων. «Πρώτο ρόλο» στη βραδιά είχαν οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών διαφημίσεων της Anytime με τις ευρηματικές ιστορίες εμπνευσμένες από το θέμα της εκδήλωσης. Την εκδήλωση, που οργανώθηκε στο Patio Cocktail Bar, πλαισίωσε καλλιτεχνικά το γνωστό jazz/swing συγκρότημα “MOOD INDIGO”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X