ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυναίκες ΣΥΟΠ από «ατσάλι»

Πλήρως ικανοποιημένοι είναι οι αρμόδιοι για τις γυναίκες που προσλήφθηκαν στην Εθνική Φρουρά

Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ένταξη γυναικών στους Συμβασιούχους Οπλίτες (ΣΥΟΠ).
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» 7/11 οι γυναίκες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και οι επιδόσεις τους είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οι γυναίκες αν και άπειρες από στρατιωτική θητεία έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο στρατιωτικό περιβάλλον και έχουν λιγότερες επισκέψεις από τους άνδρες σε γιατρούς και οι αναρρωτικές άδειες είναι ελάχιστες.

Αξίζει να σημειωθεί πως γυναίκες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να ενταχθούν στις δυνάμεις καταδρομών και να εκπαιδευτούν στις ειδικές δυνάμεις.

Το μοναδικό παράπονο 

Οι γυναίκες που εκπαιδεύονται εξέφρασαν το παράπονο τους για την μετακίνηση άνδρα λοχαγού εκπαιδευτή. Σύμφωνα με τον συνάδελφο Μανώλη Καλατζή της εφημερίδας «Πολίτης» οι γυναίκες έχουν αναφέρει στη εφημερίδα το περιστατικό. 

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σε πορεία που πραγματοποιούσε ο λόχος και ο λοχαγός βοήθησε την τραυματία και της έδεσε το πόδι με επίδεσμο.

Η κίνηση του λοχαγού φαίνεται πως δεν άρεσε στο διοικητή και χαρακτήρισε την κίνηση του λοχαγού ως «ανάρμοστη».
Οι στρατιώτες γυναίκες εξέφρασαν στην εφημερίδα πως δεν υπήρχε ανάρμοστη συμπεριφορά και έδειξαν την αντίθεση τους για την μετακίνηση του λοχαγού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X