ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γονείς απείλησαν εκπαιδευτικούς δημοτικού σχολείου ότι έχουν όπλο

Καταγγελίες από τον Γ. Γραμματέας ΠΟΕΔ

Εκτροχιάζεται η κατάσταση στον τομέα της Παιδείας αφού οι καταγγελίες δίνουν και παίρνουν. Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλά από επίσημα χείλη όσον αφορά την ανεπάρκεια κάποιων εκπαιδευτικών με το αποκορύφωμα τις καταγγελίες Δίπλαρου εναντίον συγκεκριμένων εκπαιδευτικών, σχετικά με το αδίκημα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους τονίζουν ότι το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε προωθεί την απαξίωση του επαγγέλματος τους ενώ όπως αναφέρουν τα κρούσματα απειθαρχίας και βίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα εντός των σχολείων.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γ. Γραμματέας ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, έκανε αναφορά σε κάποια από αυτά τα περιστατικά κατά εκπαιδευτικών αφήνοντας σαφέστατες αιχμές στους «διάφορους γνωστούς»

Αυτούσια η ανάρτηση:  

Γονείς απείλησαν σήμερα εκπαιδευτικούς δημοτικού σχολείου ότι έχουν όπλο, γιατί ο διδασκαλικός σύλλογος επέβαλε κάποια ποινή σε μαθητή!

Σε άλλο σχολείο 9χρονος μαθητής χτύπησε και έβρισε διευθύντρια.

Η απαξίωση και η στοχοποίηση που δέχθηκε ενορχηστρωμένα η ΠΟΕΔ, η ηγεσία της και ολόκληρος ο εκπαιδευτικός κόσμος τις 3 τελευταίες βδομάδες, από τους διάφορους γνωστούς... ήταν παντελώς αδικαιολόγητες και αναμφίβολα θα έχουν δυσάρεστες παρενέργειες στην καθημερινότητα των σχολικών μονάδων.

Ήδη μετά τα πρόσφατα γεγονότα, τα κρούσματα απειθαρχίας και παρεμβάσεων έχουν αυξηθεί. Καθημερινά δεχόμαστε παράπονα από εκπαιδευτικούς για τέτοια θέματα. Μόνο σήμερα ως Γ. Γραμματέας της ΠΟΕΔ δέχτηκα τις δυο πιο πάνω σοβαρές καταγγελίες από διευθύνσεις σχολείων για ανάρμοστη συμπεριφορά γονιών και εξάσκηση βίας από μαθητή σε διευθύντρια σχολείου. Και οι δύο περιπτώσεις έχουν καταγγελθεί ήδη στην αστυνομία και στο Υπουργείο Παιδείας.
Ως ΠΟΕΔ θα μελετήσουμε την όλη κατάσταση που δημιουργείται στο αυριανό ΔΣ της Οργάνωσης.
Κάποιοι επιτέλους σ αυτό τον τόπο πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν....

Χάρης Χαραλάμπους - Γ. Γραμματέας ΠΟΕΔ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X