ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γκολ στη Ζωή» για τον μικρό Λούσιο

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε στην μάχη που δίνει

Μέσα από διάφορες δράσεις ο κόσμος του κυπριακού ποδοσφαίρου μάζεψε πέραν των €26.000, συμβάλλοντας στον αγώνα ζωής του τρίχρονου γιου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Ο μικρός Λούσιο πάσχει από νευροβλάστωμα, μια μορφή καρκίνου η οποία απαιτεί πολυδάπανη θεραπεία στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε αυτη τη μάχη δεν είναι μόνος. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έδειξε για μια ακόμα φορά πως ενωμένο μπορεί να αντεπεξέλθει και στον πιο δύσκολο αγώνα. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Εμιλιάνο Φούσκο και του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», ο κόσμος του ποδοσφαίρου της Κύπρου έφτιαξε μια μεγάλη αγκαλιά που χώρεσε μέσα μια οικογένεια ενός ποδοσφαιριστή.

Το «Γκολ στη Ζωή» ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν στον αγώνα ζωής του τρίχρονου Λούσιο, άμεσα ή μέσω του «Γκολ στη Ζωή», μετουσιώνοντας σε πράξη τους σκοπούς ιδρύσεως του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών, που δεν ήταν άλλοι από την ανάδειξη της ανθρώπινης πλευράς του ποδοσφαίρου και τη αξιοποίηση της δυναμικής του δημοφιλέστερου αθλήματος προς όφελος της κοινωνίας.

Αναφέρεται, τέλος, ότι εισφορές μπορούν να γίνονται μέσω του www.gofundme.com/luciofusco ή στον πιο κάτω Τραπεζικό Λογαριασμό: BANK NAME: Astro Bank, HOLDER’S NAME: EMILIANO A FUSCO, SAVINGS ACCOUNT: 0000391832, IBAN: CY78008003020000000000391832, SWIFT: PIRBCY2N.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση