ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκάφα «Χουριέτ» για... «ελληνοκυπριακή πλευρά Βόρειας Κύπρου» (Pic)

Σε είδηση για τον θάνατο του γιου πρώην «υπουργού»

Με διαφορετικά κύρια θέματα ο τ/κ Τύπος καλύπτει την επικαιρότητα που περιλαμβάνει τον εντοπισμό ατασθαλιών στα ενοικιαστήρια του «τμήματος βακουφίων», την αύξηση στον αριθμό ανήλικων εγκληματιών, την πορεία των ερευνών για τις κατ`εξαίρεση «υπηκοότητες» που θα ακυρωθούν και την οικονομία. Κοινό θέμα είναι η αυτοκτονία, όπως φαίνεται, γιου ενός πρώην «υπουργού παιδείας», που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη, οι αποφάσεις χθες του «υπουργικού συμβουλίου» που περιλαμβάνουν και την κατάργηση του φόρου στην βοήθεια προς Ε/κ και Μαρωνίτες στα κατεχόμενα.

Η «Αφρίκα» με τίτλο «110 χιλιάδες έγιναν Ελληνοκύπριοι πολίτες» αναφέρεται στον τίτλο της σχετικής είδησης στην τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ", της ναυαρχίδας του τουρκικού Τύπου, όπως γράφει η Αφρίκα, επικρίνοντας τον τίτλο.

Αλλού γράφει ότι η ίδια εφημερίδα η "Χουριέτ" έκανε ακόμη μια "γκάφα", αφού αναφερόμενη στην αυτοκτονία του Τσετίν Οζτοπράκ, γιου του πρώην «υπουργού» επί «διακυβέρνησης» Φερντό Σαμπίτ Σογιέρ, Τζιανάν Οζτοπράκ, έγραψε ότι ο πατέρας του ήταν μέλος του «υπουργικού συμβουλίου της ε/κ πλευράς βορείου Κύπρου».

Σε άλλο θέμα αναφέρεται στη δήλωση του «πρωθυπουργού» Ερχιουρμάν ότι θα επανεξετάσουν τα ενοικιαστήρια όλων των ακινήτων και περιουσιών των βακουφίων καθώς εντοπίστηκαν περιπτώσεις ατασθαλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X