ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί δεν μίλησε ακόμα ο «Γλύκας»;

Καρτερεί υπομονετικά η Αστυνομία

Γιάννος Λύτρας

Ούτε λέξη από τον Παναγιώτη Παναγιώτου, άλλως «Γλύκα», δεν έχει βγάλει ακόμα η Αστυνομία, με τους ανακριτές να περιμένουν υπομονετικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, στο 24news, δεν κατέστη δυνατή η ανάκρισή του χθες, Τετάρτη, καθώς δεν ήταν σε θέση, ακόμα, να μιλήσει, παρά το ότι αναμενόταν η κατάθεσή του.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική και σταθερή, πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης, γι’ αυτό θα γίνουν και σήμερα προσπάθειες λήψης κατάθεσης.

Τα γεγονότα

Σε συναγερμό τέθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας η Αστυνομία, μετά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του 40χρονου Πανίκου Παναγιώτου άλλως «Γλύκα».

Οι δράστες, «γάζωσαν» τον 40χρονο με τέσσερις σφαίρες οι οποίες τον έπληξαν στο αριστερό ζυγωματικό, τη δεξιά πλευρά του λαιμού και τη δεξιά ωμοπλάτη, όταν αυτός εξήλθε του οχήματος του για να μεταβεί στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει.

Τον 40χρονο εντόπισαν πολίτες, να βρίσκεται αιμόφυρτος στον δρόμο.

Ο «Γλύκας» μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας διασωληνωμένος. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είναι γνωστό στις Αρχές, ενώ το 2008 βρισκόταν μαζί με τον Αλέξη Μαυρομιχάλη άλλως «Αλεξούι», όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας του δεύτερου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X