ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για ακόμη έξι μέρες στο κελί οι φερόμενοι δολοφόνοι του Λεωνίδη

Μετά από έρευνες εξακριβώθηκε ότι οι ταυτότητες τους ήταν πλαστές

Για ακόμα έξι ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης από το «δικαστήριο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο των τεσσάρων προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του Ερνέστο Λεωνίδη, στη Λεμεσό, τον Φεβρουάριο του 2018.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, κατά την προσαγωγή τους στο «δικαστήριο» ο «αστυνομικός ανακριτής» είπε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων φαίνεται ότι τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των υπόπτων έχουν χρησιμοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη σύλληψη τους, σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Ακανθού στις 24 Αυγούστου, στην κατοχή των υπόπτων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά ενώ εξακριβώθηκε μετά από έρευνες ότι τα έγγραφα (ταυτότητες και διαβατήρια) που έφεραν ήταν πλαστά.

Τα τέσσερα πρόσωπα κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα, για παράνομη κατοχή οπλισμού και για πλαστά έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ο ανακριτής ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει καταστεί δυνατή η εξακρίβωση των αληθινών στοιχείων των υπόπτων, λέγοντας ότι η «αστυνομία» ζήτησε μέσω της Ιντερπόλ, στοιχεία για την ταυτότητα των υπόπτων από τη Γεωργία, Τσεχία, Τουρκία και Κυπριακή Δημοκρατία, στοιχεία τα οποία δεν έχουν ακόμα δοθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X