ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΓ ΠΟΕΔ: «Το νέο ανέκδοτο», η «τσιόφτα» και η Υπουργική καρέκλα (Pics)

Έντονες οι αναρτήσεις του Χάρη Χαραλάμπους

Τελειωμό δεν έχει η κρίση στην Παιδεία, με τα κτυπήματα κάτω από την μέση να δίνουν και να παίρνουν, με πρωταγωνιστές τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων και τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, καθώς και την παραφιλολογία που αναπτύσσεται γύρω από τα ονόματά τους.

Ανάλογο παρασκήνιο «παίζεται» τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΔ, Χάρη Χαραλάμπους, ο οποίος αποκάλυψε διάφορες φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τον ίδιο, ο οποίος την ίδια ώρα φροντίζει και να τις διαψεύδει.

Μια από αυτές - την χαρακτηρίζει «διασκεδαστική ανοησία, άλλως τσιόφτα» - αναφέρει ότι ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης «έφαγε» την καρέκλα που προοριζόταν για τον κ. Χαραλάμπους, γι' αυτό κι ο τελευταίος τον κυνηγά.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Η τελευταία διασκεδαστική ανοησία, άλλως τσιόφτα, από τις πολλές που ακούγονται, είναι πως έχω προσωπική κόντρα με τον Υπουργό Παιδείας, γιατί μου έφαγε τη θέση του Υπουργού Παιδείας! Γι' αυτό τον κυνηγώ!
Δυστυχώς μας πήραν είδηση :) !»

Μετά την «τσιόφτα», ο κ. Χαραλάμπους έκανε λόγο για «νέο ανέκδοτο» που αναφέρεται στον ίδιο και αφορά την υποτιθέμενη σχέση του με την φοιτητική παράταξη «Πρωτοπορία», η οποία πρόσκειται στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Μάλιστα, αυτόν προτάσσουν και ως τον λόγο που ο ΓΓ της ΠΟΕΔ παρουσιάζεται αισιόδοξος για άρση του αδιεξόδου μεταξύ των εκπαιδευτικών και της Κυβέρνησης.

Εκτός από την «Πρωτοπορία», όμως, άλλες φήμες τον συνδέουν και με το αντίπαλον δέος, την «Προοδευτική» Κίνηση Φοιτητών, που πρόσκειται στο άλλο μεγάλο κόμμα της Κύπρου, το ΑΚΕΛ.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν ανήκει σε καμία από τις δύο, αλλά ήταν μέλος της Α.Κί.ΔΑ (Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων):

«Το νέο ανέκδοτο που κυκλοφορεί σε ΜΜΕ σήμερα, είναι ότι τάχα ο Γ. Γραμματέας της ΠΟΕΔ Χάρης Χαραλάμπους, ανήκει στην Πρωτοπορία και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για επίλυση της κρίσης!!!
Παράλληλα ακούω τώρα και άλλο ανέκδοτο από εσάς πως είπαν ότι είμαι και της Προοδευτικής και ανήκω στην αντιπολίτευση!!!
Πληροφορώ όσους δεν με γνωρίζουν, ότι είμαι στέλεχος και πρώην πρόεδρος της Α.Κί.ΔΑ (Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων) για δέκα χρόνια και εκλελεγμένος Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, με την Κίνηση Α.Κί.ΔΑ.
Πληροφορώ ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΊΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ.
Δεν έχω μεταδώσει κανένα αισιόδοξο μήνυμα ούτε απαισιόδοξο μήνυμα. Επαναλαμβάνω από ψες ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ αλλά ένα έγγραφο, με βελτιωσεις σε σχέση με την απόφαση της 4ης Σεπτεμβρίου, το οποίο μελετούν οι Οργανώσεις.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση