ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φυλάκιση στον 17χρονο που βίασε με «φρικτό» τρόπο 81χρονη στη Λευκωσία

Σοκάρουν τα όσα ακούστηκαν στη δίκη – Ήθελε στοματικό έρωτα μετά την πράξη του

Ο επίλογος μιας φρικτής κακοποίησης ηλικιωμένης γράφτηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας και αφορά βιασμό 81χρονης από 17χρονο, στη Λευκωσία.

Η υπόθεση

Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία στις 05:20 το πρωί του Σαββάτου 31/3. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σύζυγος της 81χρονης κατήγγειλε ότι ενώ απουσίαζε από το σπίτι του, άγνωστος διέρρηξε την οικία τους, στη Λευκωσία και επιτέθηκε και βίασε την 81χρονη σύζυγο του.

Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα λεκάνης και κρατείται για νοσηλεία.

Μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του 17χρονου, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βιασμού, διάρρηξης και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η ποινή

Με απόφαση του το Κακουργιοδικείο επέβαλε στον 17χρονο συντρέχουσες ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη αυτή των 8 ετών για το αδίκημα του βιασμού.

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες

Τα όσα ακούστηκαν μόνο φρίκη μπορούν να προκαλέσουν, αφού εντός της αίθουσας αναφέρθηκε ότι ο νεαρός αφαίρεσε το παντελόνι και το εσώρουχό της ηλικιωμένης παραπονούμενης, ενώ αυτή φώναζε «βοήθεια» και συνουσιάστηκε με βίαιο τρόπο μαζί της παρά τη θέληση της.

Σαν να μην έφτανε αυτό αφού τελείωσε προσπάθησε να βάλλει το γεννητικό του όργανο στο στόμα της επιδιώκοντας στοματικό έρωτα.
Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η αναφορά του Κακουργιοδικείου «η εξέλιξη των γεγονότων καταδεικνύει ένα άκρως θλιβερό, βάναυσο και εξευτελιστικό τρόπο μεταχείρισης της παραπονούμενης».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X