ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φυλακή 68χρονος για σωρεία τροχαίων αδικημάτων

Ποια άλλη ποινή του επιβλήθηκε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 20 ημερών, 68χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, οδήγησης με ληγμένη άδεια, οδήγησης χωρίς άδεια κυκλοφορίας και υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.

Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στον 68χρονο χρηματικό πρόστιμο, τέσσερις μήνες στέρηση άδειας οδήγησης και πέντε βαθμούς ποινής.

Αναφορικά οχλαγωγίας – παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο

Σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα, τέσσερα πρόσωπα, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο επέβαλε στους τρεις από αυτούς, χρηματικές ποινές. Το Δικαστήριο επίσης, εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού τους από τα γήπεδα για περίοδο έξι μηνών.

Για το τέταρτο πρόσωπο, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση τον ερχόμενο Μάιο.

Προσωποκράτηση

Δύο Πρόσωπα, τα οποία είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παραχάραξη χαρτονομίσματος, κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένου χαρτονομίσματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησής τους.
Τρίτο πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί σε σχέση με την ίδια υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X