ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Κοκκίνισε από το αίμα η θάλασσα (Pics)

Σκληρές οι εικόνες της σφαγής δελφινιών

Φρικιαστικές και απάνθρωπες φωτογραφίες δείχνουν την στιγμή που η θάλασσα γίνεται κόκκινη από το αίμα δελφινιών και φαλαινών στους νήσους Φερόε, τα οποία σφάζονται ανελέητα από κυνηγούς.

Το θέαμα είναι σοκαριστικό, καθώς στην ακτή αυτής της παραλίας σκοτώθηκαν περίπου 622 φάλαινες και δελφίνια από μόνο 9 κυνηγούς, σύμφωνα με μέλη της οργάνωσης για την προστασία των ζώων, Sea Shepherd.

Στο σημείο βρέθηκαν και 18 μέλη της οργάνωσης Sea Shepherd, η οποία διαμαρτυρήθηκε για την βάρβαρη δολοφονία των δελφινιών στους νήσους Φερόε, βγάζοντας και φωτογραφίες την στιγμή που οι κυνηγοί κομμάτιαζαν χωρίς έλεος τα όμορφα θηλαστικά.

Το χειρότερο απ΄όλα ήταν πως στο σημείο υπήρχαν και μικρά παιδιά, τα οποία βοηθούσαν τους κυνηγούς στο σφάξιμο των ζώων.

«Είδαμε παιδιά να προσπαθούν να βγάλουν τα δόντια από πολλές φάλαινες και με ένα μαχαίρι τσέπης να κόβουν φέτες από την σάρκα τους» είπαν μέλη της οργάνωσης.

Η κυβέρνηση των Νήσων που υποστηρίζει την θανάτωση των ζώων, ανέφερε πως το κρέας των φαλαινών και των δελφινιών αποτελούν βασικός μέρος της τροφής των κατοίκων και πως αν δεν το έκαναν εκείνοι, θα έπρεπε απλώς να το εισάγουν από το εξωτερικό. 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X