ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος, Λάρνακα: Χειροπέδες σε 57χρονο

Παραδέχεται την διάπραξη του φόνου

Γιάννος Λύτρας

Στην σύλληψη ενός 57χρονου προχώρησε η Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής, σε σχέση με τον φόνο που διεπράχθη στην Λάρνακα, εναντίον Βούλγαρου, Daniel Nikolov, 51 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 57χρονος παραδέχθηκε προφορικά την διάπραξη του φόνου, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, μετά από καυγά που είχε με το θύμα, ενώ όπως είπε, ο 49χρονος Ρώσος, Sergey Kiriyanov, που ήδη τελεί υπό σύλληψη ως ύποπτος, ήταν παρόν στο φονικό.

Πως συνελήφθη

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, η Αστυνομία εξασφάλισε πληροφορίες ότι ο 57χρονος ενέχεται στο έγκλημα.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, τον εντόπισαν σήμερα, Κυριακή, σε διαμέρισμα στην Λάρνακα. Κατά τον εντοπισμό του, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε προφορικά την διάπραξη του φόνου.

Στην συνέχεια, η Αστυνομία, βάσει της παραδοχής του, εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα, βάσει του οποίου ο 57χρονος τέθηκε υπό σύλληψη.

Ωστόσο, διερευνάται το κατά πόσον οι ισχυρισμοί του 57χρονου αληθεύουν.

Τα γεγονότα

Το μεσημέρι της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Μηνυμάτων Λάρνακας ότι υπήρχε έντονη δυσοσμία σε υποστατικό που βρίσκεται στην οδό Γόλγων στη Λάρνακα, όπου χρησιμοποιούσε ως κατοικία ο Daniel Nikolov από την Βουλγαρία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν έντονη δυσοσμία να προέρχεται από το συγκεκριμένο υποστατικό. Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, επειδή δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση από τον ένοικο του διαμερίσματος, οι αστυνομικοί έσπασαν το γυαλί της μπροστινής εισόδου και μπροστά από την πόρτα εντοπίστηκε να βρίσκεται ανάσκελα νεκρός με καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι ο Νικόλοφ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και στο μέρος μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας ενώ κλήθηκαν ιατροδικαστές καθώς και η ΥΠΕΓΕ του Αρχηγείου Αστυνομίας και από προκαταρκτικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε καρφωμένο στο στήθος μαχαίρι. Από περαιτέρω εξέταση του θύματος διαπιστώθηκε ότι έφερε αριθμό τραυμάτων στο θώρακα και στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X