ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος, Λάρνακα: Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα ο 56χρονος συλληφθέντας

Παραδέχθηκε την διάπραξη του φόνου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα 56χρονος από τη Ρωσία, ο οποίος συνελήφθηκε αναφορικά με υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 51χρονου από τη Βουλγαρία, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα μεταξύ 11 και 17 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 56χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα και συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ο 56χρονος Ρώσος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Για την ίδια υπόθεση, το δικαστήριο εξέδωσε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 49χρονου από τη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι, έπειτα από πληροφορία για έντονη δυσοσμία, σε υποστατικό στην οδό Γόλγων, στη Λάρνακα, εντοπίστηκε την Παρασκευή το μεσημέρι νεκρός ο Daniel Nikolov, 51 χρόνων από τη Βουλγαρία με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του.

Το πτώμα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και έφερε αριθμό τραυμάτων στον θώρακα και στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο διαμέρισμα υπήρχε μεγάλη ακαταστασία, σπασμένα έπιπλα και αίμα σχεδόν σε όλο το πάτωμα και τα έπιπλα. Από περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος και 49χρονος γνωρίζονταν και είχαν απασχολήσει την Αστυνομία στις 11 Νοεμβρίου λόγω συμπλοκής που είχαν μεταξύ τους στο διαμέρισμα του θύματος, όπου και αλληλοτραυματίστηκαν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X