ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Στροβόλου: Νέες έρευνες στο σπίτι και στην γύρω περιοχή

Πάλι με ανιχνευτές μετάλλων τα μέλη της Αστυνομίας

Νέες έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα, εντός της οικίας όπου βρέθηκε δολοφονημένο το άτυχο ζεύγος, από μέλη της Αστυνομίας, ξανά με την βοήθεια ανιχνευτών μετάλλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έρευνες, εκτός από τους χώρους του σπιτιού, επεκτάθηκαν και στο απέναντι χωράφι, καθώς και σε έκταση 300 με 400 μέτρων δεξιά και αριστερά.

Διπλό φονικό: Ψάχνουν το φονικό όπλο σε σκυβαλότοπους και ο ειδικός σύμβουλος της Scotland Yard (vid)

Οι έρευνες, όπως αναφέρθηκε στο TV One, πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τον εντοπισμό του φονικού όπλου, ωστόσο, φαίνεται πως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Όσον αφορά την πορεία των ερευνών, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι υπάρχει πρόοδος και οι ανακριτές έχουν ήδη κάποιες απαντήσεις, σε διάφορα ερωτήματα, ωστόσο, γίνονται με μεγάλη προσοχή οι ανακοινώσεις.

Σε σχέση με την αναμενόμενη κατάθεση του 15χρονου γιου του ζεύγους, «θα συνεχιστεί ο κύκλος των καταθέσεων, θα αξιολογηθούν αυτές οι καταθέσεις και θα αποφασιστεί από τους ανακριτές ο χρόνος λήψης της συγκεκριμένης κατάθεσης», δήλωσε χθες ο κ. Αγγελίδης.

Οι ανακριτές της υπόθεσης ενημέρωσαν χθες τον Γενικό Εισαγγελέα για το ανακριτικό έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία.«Ενημερωθήκαμε για το ανακριτικό έργο που έγινε μέχρι σήμερα, το οποίο θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς», είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ο Κώστας Κληρίδης μετά το τέλος της σύσκεψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X