ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

LIVE: Ζήτησε τροποποίηση κατηγοριών ο συνήγορος της Σιάμς

Με φόντο την μεγάλη ανατροπή από τον Τζιωνή

Δημήτρης Λουκά

Στις 09:30 το πρωί της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η νέα δικάσιμος για τους τέσσερις υπόπτους της υπόθεσης του στυγερού διπλού φονικού στον Στρόβολο, που συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, θα τεθούν εκ νέου οι Λοΐζος Τζιωνής, Σάρα Σιάμς, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος. Η αίθουσα του Κακουργιοδικείου είναι κατάμεστη, ενώ έντονη είναι η παρουσία μελών της ΜΜΑΔ.

Ζωντανή ενημέρωση:

10:27 Στις 21 Νοεμβρίου η επόμενη δικάσιμος - Τέλος διαδικασίας

10:24 111 μάρτυρες για το διπλό φονικό - Η μάρτυρας κατηγορίας, Πολίνα Ευθυβούλου λέει ότι αντάλλαξε αριθμό ηλεκτρονικών μηνυμάτων με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων. Αντάλλαξαν μεγάλο αριθμό μαρτύρων. Θα ετοιμαστεί κείμενο παραδεκτών γεγονότων.

10:22 Ο δικηγόρος της Σάρας Σιάμς ζητά να τροποποιηθούν κάποιες κατηγορίες 

09:45 Εισήλθαν στην αίθουσα οι τέσσερις ύποπτοι - Ισχυρή αστυνομική παρουσία εντός της αίθουσας


Ατάραχος ο Τζιωνής στο Δικαστήριο - «Δεν παραδέχομαι»


Υπενθυμίζεται ότι στην διαδικασία της 5ης Νοεμβρίου, ο Λοΐζος Τζιωνής έκανε την μεγάλη ανατροπή ενώπιον του δικαστηρίου, απαντώντας μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες είχε παραδεχθεί σε πρώτη φάση.

Ατάραχος και σίγουρος για τις απαντήσεις του

Με σχετική άνεση και αυτοπεποίθηση απαντούσε στην μάρτυρα κατηγορίας ο Λοΐζος Τζιωνής, στις ερωτήσεις σχετικά με τις βαριές κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Ο υπ’ αριθμόν 1 κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα άλλαξε άρδην την στάση του για την εμπλοκή του στην υπόθεση.


Νέο θανατηφόρο στην Λευκωσία: Νεκρός 21χρονος


Συγκεκριμένα, η ερώτηση της Εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής, Ανώτερης Δικηγόρου της Δημοκρατίας, Πολίνας Ευθυβούλου, ήταν η εξής: «Κατηγορείστε ότι μεταξύ 18 και 19 Απριλίου του 2018 στο Στρόβολο κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκ προμελέτης με παράνομη πράξη, δηλαδή μαχαιρώνοντας, επιφέρατε το θάνατο του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Κωνσταντίνας Σεργίου. Παραδέχεστε;», τον ρώτησε η κα. Ευθυβούλου απαγγέλλοντάς τους τις κατηγορίες, για να λάβει την απάντηση από τον κατηγορούμενο: «Όχι, δεν παραδέχομαι».

Με παρόμοια στάση αντιμετώπισαν την διαδικασία της Δευτέρας και οι Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος, στους οποίους, ωστόσο, δεν απευθύνθηκε η μάρτυρας κατηγορίας. Ερωτήσεις δεν δέχθηκε ούτε η Σάρα Σιάμς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Λουκά

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X