ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Στροβόλου: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του 22χρονου

Ο τέταρτος ύποπτος παραδέχθηκε ότι μπήκε στο σπίτι με τον 33χρονο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας, ο 22χρονος τέταρτος ύποπτος, που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία της 19ης Απριλίου του ζεύγους Χατζηγεωργίου, στον Στρόβολο. Το Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα της οκταήμερης προσωποκράτησής του, για άλλες 8 ημέρες.

Όπως αναφέρθηκε, ο 22χρονος, μετά το πρώτο διάταγμα προσωποκράτησης, είχε υποδείξει στην Αστυνομία το σημείο όπου είχε κρύψει τα παπούτσια που φορούσε το βράδυ του φονικού, καθώς και το σημείο που παρακολουθούσαν την οικία του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Μάλιστα, ο ανακριτής ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο 22χρονος έπαψε να είναι συνεργάσιμος με την Αστυνομία, μετά τον διορισμό δικηγόρου.

Φονικό Στροβόλου: Έτσι τους σκότωσε ο Τζιωνής

Φονικό Στροβόλου: «Έσπασε» στην κατάθεση ο 33χρονος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που μετέβη στην οικία των θυμάτων με τον 33χρονο ύποπτο και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εισήλθε στο σπίτι, ότι δηλαδή μπήκε από την κουζίνα, αφού του άνοιξε ο 33χρονος ύποπτος και ακολούθως ότι ανέβηκε μαζί του στο δωμάτιο των θυμάτων, όπου αντίκρισε τα θύματα, που ήταν ήδη νεκρά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο 22χρονος θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου, για να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση ο 33χρονος, ο οποίος παραδέχτηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε γραπτή κατάθεσή του ότι σκότωσε τα δύο θύματα, ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου και η 21χρονη συμβία του 33χρονου.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση