ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Στροβόλου: Πώς προχωρούν οι έρευνες - Αναμένονται συλλήψεις (vid)

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση

Οι έρευνες για το διπλό στυγερό φονικό του Στροβόλου είναι σε εξέλιξη με την Αστυνομία να παραμένει προσηλωμένη στην εξιχνίαση της υπόθεσης σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου Ανδρέα Αγγελίδη.

Με δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει προσοχή στα όσα λέγονται τονίζοντας ότι «Αυτό που πρέπει να καταστεί σαφές είναι ότι η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη».

Εν συνεχεία ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι «υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις».

Σε ερώτηση για το εάν έχει ξεκαθαρίσει η εμπλοκή του 33χρονου στην υπόθεση είπε ότι «αυτή την στιγμή τελεί υπό κράτηση οκτώ ημερών και το κάθε τι θα αξιολογηθεί».

Καταλήγοντας ο κ. Αγγελίδης και προς απάντηση στις κατηγορίες του κ. Ματσάκη τόνισε ότι «Η σκηνή παρέμεινε υπό φρούρηση για όσο χρόνο κρίθηκε κατάλληλος από την Αστυνομία για σκοπούς ερευνών και για κανέναν άλλο λόγο.»

Αναμένονται νέες συλλήψεις

Μπορεί ο κύριος Αγγελίδης να μην μπήκε σε λεπτομέρειες για την πορεία των ερευνών αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά και τις χθεσινές εξελίξεις και την οκταήμερη κράτηση του 33χρονου, οι αρχές αναμένεται όπως προχωρήσουν σύντομα και σε άλλες συλλήψεις με βάση τις καταθέσεις που λαμβάνουν.

Χθες (26/04) μετά και την παρουσίαση του 33χρονου στο δικαστήριο έγινε λόγος για ακόμα μια σύλληψη βασικού υπόπτου για την στυγερή δολοφονία. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι συλλήψεις να είναι περισσότερες από μία, ενώ γίνεται λόγος ότι αφορούν άτομα που είναι γνωστά στις αρχές χωρίς όμως να διευκρινιστεί ποια είναι η εμπλοκή τους στην υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X