ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό στον Στρόβολο: Ούτε χθες κατέθεσε ο 15χρονος

Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων

Με πολύ προσεκτικά βήματα, φαίνεται ότι προχωρούν οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά την εξιχνίαση της υπόθεσης του στυγερού, διπλού φονικού, της Πέμπτης, στον Στρόβολο, που συγκλόνισε την Κύπρο.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η γραπτή κατάθεση από τον 15χρονο γιο του ζεύγους δεν ελήφθη χθες, Παρασκευή 20 Απριλίου, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις. Ωστόσο, είναι αναμενόμενο το ότι θα γίνει προσπάθεια για λήψη της κατάθεσης, το συντομότερο δυνατόν, ενδεχομένως και σήμερα, Σάββατο.

Ουδέν νεότερο

Καμία ανακοινώσιμη εξέλιξη δεν φαίνεται να έχει προκύψει, μέχρι το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία μας ανέφερε και το ότι παραμένει άφαντο το μαχαίρι με το οποίο επέφεραν τα θανάσιμα τραύματα στο άτυχο ζεύγος.

Εξάλλου, σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Εκπρώσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν έρευνες από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, με τη συμμετοχή και ανιχνευτικών σκύλων της αστυνομικής δύναμης, για να εντοπιστούν τυχόν τεκμήρια που πιθανόν να σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς, ωστόσο, να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών και άλλων εξετάσεων, σε διάφορα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, από την σκηνή και την περιοχή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση