ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό στον Στρόβολο: Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα ο 33χρονος

Θα εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησής του

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του ο 33χρονος που συνελήφθη χθες σε σχέση με το διπλό φονικό που διαπράχθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Στρόβολο, με θύματα το ζεύγος Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου.

Σύλληψη 33χρονου: Το DNA του μέσα στο σπίτι

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είχε δηλώσει χθες στο ΚΥΠΕ πως η Αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού αποτάθηκε στο δικαστήριο και εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης.

Αποκαλυπτικός ο Ματσάκης: Τι λέει για τον 15χρονο γιο του ζεύγους

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 6:00 η ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, η Αστυνομία εξασφάλισε διάταγμα από το Δικαστήριο και στην συνέχεια προχώρησε στη σύλληψη η οποία ολοκληρώθηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων για το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Εξάλλου, πληροφορίες της «Καθημερινής», αναφέρουν ότι οι ανακριτές, το πρωί της Τετάρτης, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν γενετικό υλικό, το οποίο εντοπίσθηκε σε διακοσμητικό αιχμηρό αντικείμενο που κοσμούσε ένα τοίχο της οικίας στην οδού Ζαλόγγου. Ωστόσο, οι ανακριτές φαίνεται να μη κάνουν συσχετισμό του αντικειμένου με το διπλό φονικό. Το DNA που εντοπίσθηκε ταυτοποιήθηκε με τον 33χρονο, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη σύλληψή του, την Τετάρτη το απόγευμα. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ανακριτές φαίνεται να κρατούν μικρό καλάθι αναφορικά με τον συλληφθέντα και αν πρόκειται για το κεντρικό πρόσωπο του διπλού φονικού. Ένα στοιχείο που φαίνεται να κάνει τους ανακριτές επιφυλακτικούς σχετίζεται με το γενετικό υλικό και το κατά πόσο αυτό είναι «φρέσκο» ή όχι, αφού το γενετικό υλικό εντοπίσθηκε εκτός της σκηνής των εγκλημάτων. Οι ανακριτές ερευνούν επίσης αν στο παρελθόν είχε γίνει παράπονο από τα θύματα για είσοδο στην οικία τους αγνώστου προσώπου. Παρά ταύτα η σύλληψη του 33χρονου πιστεύεται ότι θα δώσει μια κατεύθυνση και ενδεχομένως να είναι η αρχή που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X