ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίλος να σου πετύχει! Ενώ περπατούσαν τον μαχαίρωσε

Αρνείται τις κατηγόριες ο ύποπτος

Ένας Ρουμάνος συνελήφθηκε τα ξημερώματα από το ΤΑΕ Λάρνακας ύστερα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον του για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης με μαχαίρι, εναντίον ομοεθνούς φίλου του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 20 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι άγνωστος άνδρας από τη Ρουμανία τραυμάτισε ομοεθνή του και ότι ο τραυματίας βρισκόταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου και εντόπισαν άνδρα από τη Ρουμανία, ο οποίος ανέφερε ότι χθες το απόγευμα βρισκόταν με τον άνεργο φίλο του επίσης από τη Ρουμανία, με τον οποίο συγκατοικούσαν και κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών.

Πρόσθεσε ότι γύρω στις 22.30 χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν στο δρόμο κάτω από την πολυκατοικία όπου διαμένουν και συνομιλούσαν για διάφορα θέματα, σε κάποια στιγμή ο φίλος του ανέσυρε σουγιά και του προκάλεσε μικρό τραύμα στη πλάτη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία από περίοικους αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με την οποία χθες γύρω στις 22.45 ενώ ο παραπονούμενος με τον φίλο του περπατούσαν στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση την πολυκατοικία όπου διέμεναν, ο Ρουμάνος έσπρωξε τον παραπονούμενο και στη συνέχεια ανέσυρε μαχαίρι και τον κτύπησε στη πλάτη. Ακολούθως ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, κρατώντας το μαχαίρι.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μικρό θλαστικό τραύμα μήκους μισού εκατοστού κάτω από την αριστερή ωμοπλάτη και κρατήθηκε προληπτικά για περαιτέρω νοσηλεία.

Σήμερα γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα ο φερόμενος ως δράστης του επεισοδίου συνελήφθηκε από την Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X