ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίλιος Φυλακτού: «Τώρα αρχίζουμε! Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί»

«Το αδιέξοδο που η ίδια η Κυβέρνηση προκάλεσε»

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, μετά το πέρας της έκτακτης συνάντησης μεταξύ των εκπαιδευτικών οργανώσεων και της Διυπουργικής επιτροπής, το απόγευμα της Τετάρτης (26/9) και την επίτευξη συμφωνίας για άμεση έναρξη θεσμικού διαλόγου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενότητας.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι «Τώρα αρχίζουμε, συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί». Ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μια αναφορά στο προηγούμενο χρονικό διάστημα και το «αδιέξοδο η ίδια η Κυβέρνηση προκάλεσε».

Αυτούσια η ανάρτηση

Ο εκπαιδευτικός κόσμος έκανε έναν αξιοπρεπή, πρωτόγνωρο και δυναμικό αγώνα τους τελευταίους τρεις μήνες με τρίπτυχο...

Τη διασφάλιση του θεσμικού διαλόγου, αντιδρώντας στις όποιες μονομερείς και ετσιθελικές αποφάσεις,

Την απαίτηση για σεβασμό της αξιοπρέπειας των εκπαιδευτικών και του πολυδιάστατου έργου που επιτελούν,
Την ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου συζητώντας τις μεγάλες εκπαιδευτικές προκλήσεις που αυτό έχει να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει (παραβατικότητα, αλφαβητισμός, Νέο Σχέδιο Αξιολόγησης κ.ά.).

Η έξοδος από το αδιέξοδο που η ίδια η Κυβέρνηση προκάλεσε, ΔΕΝ είναι το τέλος, αλλά η ΑΡΧΗ για την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου, του σχολείου των παιδιών μας.

Ο εκπαιδευτικός κόσμος, οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΠΟΕΔ-ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ, οι ηγεσίες τους παραμένουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τα δύσκολα που έπονται και που τώρα αρχίζουν!

Η εμπιστοσύνη και η στήριξη από τον σύνολο των εκπαιδευτικών έχει καταδείξει πολλά πράγματα και έχει στείλει παντού τα κατάλληλα μηνύματα! Μπαίνουμε ΔΥΝΑΤΟΙ στον επιβαλλόμενο θεσμικό διάλογο που όχι απλώς διαφυλάξαμε σαν κόρη οφθαλμού, αλλά που επαναφέραμε πίσω και τον ανακτούμε μετά τις προσπάθειες καταπάτησής του τα τελευταία χρόνια!!!

Η εμπιστοσύνη και η ενότητά τα βασικά μας όπλα!

Όλα τα άλλα θα τα κρίνει η συνδικαλιστική και εκπαιδευτική ιστορία!

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ.... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X