ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευχάριστα τα νέα για τους Καρναβαλιστές

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλίστικη Παρέλαση στη Λεμεσό

Κανονικά και χωρίς καμίας αλλαγή θα πραγματοποιηθεί αύριο η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση με την οποία κορυφώνεται το Λεμεσιανό Καρναβάλι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η προγραμματισμένη καρναβαλίστικη παρέλαση θα διεξαχθεί κανονικά τις ώρες που έχουν εξαγγελθεί.

Η Παρέλαση θα ξεκινήσει από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη 1 το μεσημέρι και θα συνεχιστεί κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’.

Προηγούμενη ενημέρωση

Η τροχαία Λεμεσού με σημερινή (17/02) της ανακοίνωση αναφέρει τις τροχαίες ρυθμίσεις που θα γίνουν με αφορμή την καρναβαλίστικη παρέλαση της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής δεδομένα και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η αστυνομία προχωρά κανονικά τους σχεδιασμούς τις προς διευκόλυνση του κοινού. Ελπίζουμε οι καιρικές συνθήκες να επιτρέψουν στο πλήθος κόσμου που θα παρευρεθεί την Κυριακή στην Λεμεσό να απολαύσει την παρέλαση.

Διαβάστε επίσης Βροχερός ο καιρός σήμερα

Έντονα καιρικά φαινόμενα και στη Λεμεσό - Οδηγοί εγκλωβίστηκαν (pics)

Αρκετά προβλήματα προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα στην Πάφο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε οδικές ρυθμίσεις, προέβη η Τροχαία Λεμεσού, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της καρναβαλίστικης παρέλασης της Λεμεσού, αλλά και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Η καρναβαλίστικη παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 1.μ.μ. και θα διέλθει της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Για το λόγο αυτό, το τμήμα της λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα, όπως και οι πάροδοι του, θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι και τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, κλειστοί για την τροχαία κίνηση, από τις 8 το πρωί, μέχρι και τις 10 το βράδυ της Κυριακής, θα είναι το τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, από τα φώτα τροχαίας Εναερίου, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και οι πάροδοί του.

Το κοινό που θα βρίσκεται στην περιοχή, καλείται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών και να χρησιμοποιούν όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους στάθμευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X