ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λέτε ότι η κτηνοβασία είναι ίδια με την ομοφυλοφιλία» (Vid, Pic)

«Έκραξε» άγρια την Δημοσθένους γνωστός δημοσιογράφος

Την έντονη αντίδραση γνωστού δημοσιογράφου, προκάλεσαν οι δηλώσεις της γνωστής Κύπριας Κανονολόγου, Αρετής Δημοσθένους, η οποία εξίσωσε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, κάνοντας αναφορά, μάλιστα, και στην καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρρων.

Η κ. Δημοσθένους, η οποία είναι γνωστή από τις εμφανίσεις της σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, συζητώντας, μεταξύ άλλων, θέματα θρησκείας και ηθικής, ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινά Νέα» του TV One, όπου αναφέρθηκε στην κτηνοβασία ως μια μορφή διαστροφής. Παράλληλα, έφερε ως παράδειγμα τις γραφές, που κάνουν λόγο για ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή του ανθρώπου με τα ζώα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρρων.

Στην συνέχεια, αναφερόμενη και στην ομοφυλοφιλία, είπε ότι και οι δύο ερωτικές πρακτικές που θα συνέβαλλαν στην προσβολή του ανθρώπου από ασθένειες, αλλά και στην παρεμπόδιση της αριθμητικής αύξησης του είδους, σε μια εποχή που ήταν επιβεβλημένη, βάσει της Παλαιάς Διαθήκης.

Ωστόσο, κληθείσα από τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίσει την θέση της, τόνισε πως δεν εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, καθώς είναι δύο ανόμοια πράγματα.

Δείτε το βίντεο:

Η αντίδραση Γιόρτσιου

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αναφορά της προκάλεσε αντιδράσεις, με συγκεκριμένο παράδειγμα το ξέσπασμα του δημοσιογράφου, Ανδρέα Γιόρτσιου, ο οποίος την αποκάλεσε «μπουρδολόγο»:

«Κυρία Δημοσθένους μου, επι παντός επιστητού «ειδική», που λαλείτε από τηλεοράσεως ότι κτηνοβασία και ομοφυλοφιλία είναι το ίδιο.
Και το μπουρδολόγος εμπίπτει στις εις σε -λόγος λήγουσες ιδιότητες».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X