ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξετάσεις: H Μαρία Μασούρα κατάφερε το απόλυτο... 20!

«Για να πετύχεις τον στόχο σου δεν αρκεί μόνο το εντατικό διάβασμα»

Του Στέλιου Στυλιανού

 

Τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων έχουν ανακοινωθεί πλέον και επίσημα, με τον κόπο ορισμένων μαθητών να ανταμείβετε καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά της Κύπρου, πετυχαίνοντας το στόχο τους για να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση τους. Ανάμεσα τους και μαθητές οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το απόλυτο 20. 

Μιλώντας στην «Καθημερινή» η Μαρία Μασούρα μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο κλάδο της Δημοτικής Εκπαίδευσης τόνισε ότι η ίδια νιώθει πολύ χαρούμενη από το αποτέλεσμα που πέτυχε σημειώνοντας ότι για να επιτευχθεί ο στόχος χρειαζόταν εντατικό διάβασμα από την αρχή της σχολικής χρονιάς για να μπορέσει να καλύψει χωρίς κενά όλη την ύλη των Παγκύπριων εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης: Παγκύπριες: Η Μαρίλια μιλά στο 24News για το 20άρι

Μάλιστα όπως σημείωσε η Μαρία για να πετύχεις τον στόχο σου δεν αρκεί μόνο το εντατικό διάβασμα σημειώνοντας ότι η ίδια αφιέρωνε και χρόνο στον εαυτό της για ξεκούραση με στόχο να πετύχει τον στόχο της. Η ίδια τόνισε ότι η θέση που εξασφάλισε στο πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν αυτή που επιδίωκε οπόταν θα κρατήσει την θέση, με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά να την βρίσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X