ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξέλιξη! Ανακρίνεται ο πατέρας της Μαρί-Ελένη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής της 4χρονης

Καλά στην υγεία της είναι η 4χρονη Μαριέ-Ελένη, η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια των νορβηγικών αρχών μετά τη σύλληψη του πατέρα της, Τόρκελ Γκρίμσρουντ, ο οποίος την είχε απαγάγει τον περασμένο Απρίλιο έξω από νηπιαγωγείο, στη Λευκωσία.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης, Λάρης Βραχίμης, μιλώντας στο ΚΥΠΕ επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της Μαριέ-Ελένης πληροφορήθηκε ότι έχει συλληφθεί ο πατέρας και το κοριτσάκι έχει παραληφθεί από τις Αρχές της Νορβηγίας.

Αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε ο κ.Βραχίμης, η μητέρα είναι καθ’ οδόν προς τη Νορβηγία ώστε να παραλάβει το παιδί της. Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες από τη Νορβηγία αναφέρουν ότι το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του.

Τα νέα έφτασαν νωρίς το απόγευμα και μόλις η μητέρα πληροφορήθηκε την είδηση, έσπευσε στο αεροδρόμιο για να μεταβεί στη Νορβηγία, συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ.Βραχίμη, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πατέρας και το παιδί βρίσκονταν σε τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου, ενώ μετέβησαν πρόσφατα στη Νορβηγία.

Δικαστήριο του Όσλο είχε εκδώσει απόφαση τον περασμένο Αύγουστο, με την οποία διατάσσει τις Αρχές να παραδώσουν το παιδί στη μητέρα του, μόλις το εντοπίσουν.

Ο πατέρας της 4χρονης Μαριέ-Ελένης, Τόρκελ Γκρίμσρουντ, ανακρίνεται από τις νορβηγικές αρχές και κατηγορείται για αρπαγή παιδιού, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Όπως γράφει στον τίτλο σχετικού άρθρου η εφημερίδα Aftenposten του Όσλο, ο κ.Γκρίμσρουντ παραδόθηκε μετά από συμφωνία με τη νορβηγική αστυνομία.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η 4χρονη κόρη του δίνουν κατάθεση στην Αστυνομία. Τον πατέρα εκπροσωπεί ο δικηγόρος Mette Yvonne Larsen.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X