ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Aρχιεπίσκοπος με Φαίδωνος και ΜΜΕ –«Τις προστυχιές δεν τις πάω. Σταματάτε, κανεί»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου μετά και τις αποκαλύψεις-φωτι΄’α του Δημάρχου Πάφου και συγκεκριμένα με επενδυτή ο οποίος μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι», ο Αρχιεπίσκοπος, καταφέρθηκε τόσο εναντίον του Δημάρχου όσο και των ΜΜΕ.

Ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε απαράδεκτο το σκηνικό, όπως χαρακτηριστικά είπε, που εκτυλίχθηκε χθες στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές»,
«Πρώτα μπορώ να πω ότι το όλο σκηνικό είναι απαράδεκτο. Ο Δήμαρχος Πάφου με γνωρίζει από παιδάκι και ερχόταν στην Μητρόπολη πολλές φορές και γνωρίζει πολύ καλά ότι η πόρτα του γραφείου μου για αυτόν είναι ανοικτή», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος. Το ότι έρχεται να καταγγείλει μέσω των ΜΜΕ χωρίς καν να μας πλησιάσει και να μας κάνει την καταγγελία, αφού ξέρει κάτι για τον άνθρωπο αυτό που θέλει να κάνει επένδυση σε χωράφι μας, δεν ήρθε να μας το πει. Δεν είμαστε άγνωστοι», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, τόνισε ότι τα ΜΜΕ θέλουν να χτυπήσουν την Εκκλησία ωστόσο δεν φοβάται ούτε τους δημοσιογράφους ούτε τον κ. Φαίδωνος.

Επιπλέον, ανέφερε πως δεν είναι έντιμο εκ μέρους του Δημάρχου Πάφου να κάνει αυτό το σκηνικό και στη συνέχεια θέλησε να τερματίσει τη συζήτηση.

Είπε πως δεν φοβάται τη δημοσιότητα, έχει ανοιχτά χαρτιά και μπορεί να δίνει απαντήσεις στον οποιονδήποτε αλλά τις προστυχιές, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν τις πάει και αμέσως μετά έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση