ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστάτωση στη Λεμεσό - Το «έσκασε» από το σχολείο 10χρονη

Την εντόπισαν μετά από ώρες

Η Αστυνομία Λεμεσού τέθηκε σε συναγερμό το πρωί της Πέμπτης 17/1 μετά από πληροφορία ότι η 10χρονη μαθήτρια λείπει από το Δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτά. Αμέσως η αστυνομική δύναμη κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία η 10χρονη εντοπίστηκε σε οικία φιλικού της προσώπου στη Γερμασόγεια και είναι καλά στην υγεία της.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την 10χρονη που την είχε εγκαταλείψει η μητέρα της σε λεωφορείο και αργότερα εντοπίστηκε από ζεύγος Ελληνοκυπρίων.

Εγκατέλειψε την κόρη της σε λεωφορείο

Ανήλικο κοριτσάκι περιπλανιόταν μόνο του σε δρόμο το απόγευμα της Τρίτης 15/1 στην περιοχή Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 10χρονη ζήτησε βοήθεια από ζεύγος Ελληνοκυπρίων όπου και την μετέφεραν σε αστυνομικό σταθμό της Λεμεσού.

Η ανήλικη ανέφερε στην Αστυνομία ότι η 26χρονη μητέρα της, την είχε παραλάβει το μεσημέρι από το σχολείο με λεωφορείο. Στη συνέχεια η μητέρα είπε στην κόρη της ότι θα κατεβεί από το λεωφορείο για να πάει στη Μαρίνα Λεμεσού, πράγμα που έγινε, αφήνοντάς την μόνη.

Το κοριτσάκι παρέμεινε στο λεωφορείο και κατέβηκε σε οικία φιλικών της προσώπων και από εκεί μετέβησαν με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο. Μετά από μια παρεξήγηση που είχε η 10χρονη με μια φίλη της έφυγε από το εμπορικό κέντρο με αποτέλεσμα να περιπλανιέται μόνη της. Λίγο αργότερα την εντόπισε το ζεύγος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X