ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμαστείτε για τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές και καταιγίδες

Συνεχίζει την κάθοδό της η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηματιστεί τοπικά και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Μέχρι πολύ ισχυροί οι άνεμοι

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά παροδικά στα νότια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια , γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη.

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα μας επηρεάσει μια ασταθής αέρια μάζα και τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σαββατοκύριακο, που είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X