ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμαστείτε επιστρέφει η σκόνη

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο: θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται από το βράδυ της ίδιας ημέρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και μικρή περαιτέρω άνοδο το Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X