ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έστειλε 24χρονο στην εντατική

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον τουρίστα ηλικίας 24 χρόνων από τη Βρετανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον συμπατριώτη του, επίσης 24 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι τουρίστας μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου με τραύματα στο κεφάλι.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος έφερε υποσκληρείδιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Από εξετάσεις και έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του 24χρονου, προήλθε από επίθεση που δέχθηκε, από ομοεθνή του τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Αγία Νάπα.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου τουρίστα, ο οποίος συνελήφθηκε και ανακρινόμενος κατονόμασε 24χρονο επίσης από τη Βρετανία ο οποίος συνελήφθηκε χθες το πρωί για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 21χρονος τουρίστας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ενώ ο 24χρονος παραδέχθηκε ενοχή στην υπόθεση και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X