ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και µετά το µεσηµέρι στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µετά το µεσηµέρι πιθανόν και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία την Τετάρτη δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ τη Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένεται σταδιακά πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X