ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

Χειμερινό το σκηνικό του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, η οποία απόψε αναμένεται να υποχωρήσει.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 47 εκατοστά.


Κύπρος - Η ερωμένη υποψήφια βουλευτής και τα sms «φωτιά»


Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά, στα νοτιοδυτικά και τα βόρεια παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.


#MediaBlog Η διάλυση του Survivor, το βιβλίο του Ντάνου και ο Συλλούρης


Αύριο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.


ΚΡΙΚΟΣ: Το «κερασάτο» και η στάση του σεξ (vid)


Την Κυριακή, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X