ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται νέο χαμηλό βαρομετρικό με σφοδρούς ανέμους

Κάνει βουτιά ο υδράργυρος

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ισχυροί 5 και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα καταστεί μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Τρόοδος: Παρά τρίχα γλιτώσαμε την τραγωδία (Pics)


Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 και μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι σφοδροί 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.


Χαμός στην Λεμεσό: Ανέβλυζε η... άσφαλτος! (Vid)


Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Παρασκευή και το Σάββατο κατά διαστήματα θα πέφτει και χιόνι στα ψηλότερα ορεινά, ενώ την Κυριακή πιθανό να πέσει και χιόνι στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Κυριακή για να κυμανθεί κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X