ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται καύσωνας το Σαββατοκύριακο

Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και στα νότια παράλια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν, το απόγευμα, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα νότια παράλια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυμανθεί σε επίπεδα ψηλότερα των μέσων κλιματολογικών τιμών, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να επανέλθει, τη Δευτέρα, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X