ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργασίες συγκόλλησης «λαμπάδιασαν» το εργαστήριο στο Παραλίμνι

Έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής

Εργασίες συγκόλλησης που διεξάγονταν σε εργαστήριο επιδιόρθωσης κηπευτικών εργαλείων σε κατάστημα στο Παραλίμνι προκάλεσε, όπως έδειξε η έρευνα που διενεργήθηκε, πυρκαγιά στο υποστατικό με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι στις 12.18 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργαστήριο εντός καταστήματος πώλησης και επιδιόρθωσης κηπευτικών/γεωργικών εργαλείων και μηχανών στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στο Παραλίμνι.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.00. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν δεντροκοπτικές, χορτοκοπτικές μηχανές και διάφορα άλλα κηπευτικά εργαλεία. Από την θερμότητα και τον καπνό ζημιές υπέστη ολόκληρο το κατάστημα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρων νερού από τα βυτία των πυροσβεστικών οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια ,21 πυρκαγιές , ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X