ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φουρλάς: «Απλά ντροπή τους» - Κατηγορήθηκαν τρία άτομα για τους «μαϊμού» εράνους

Επιτήδειοι αποσπούσαν χρήματα από πολίτες

Η Αστυνομία έδρασε άμεσα και έφτασε στους απατεώνες που χρησιμοποιούσαν το όνομα του Λουκά Φουρλά για «δήθεν» εράνους.

Για την ευτυχή κατάληξη ενημέρωσε ο κ. Φουρλάς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας την Αστυνομία.

«Ευχαριστώ την @Cyprus_Police που έδρασε αμέσως εντόπισε και οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τους επιτήδειους που έκαναν δήθεν έρανο επικαλούμενοι το όνομα μου. Δήλωσαν υπάλληλοι εταιρείας που διενεργούν τάχα εράνους πουλώντας περιοδικά με την ανάλογη προμήθεια. Απλά ντροπή τους».

Προηγούμενη ενημέρωση

Επιτήδειοι διεξάγουν εράνους , στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, χρησιμοποιώντας το όνομα του Λουκά Φουρλά επικαλούμενοι την πρωτοβουλία για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Την υπόθεση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας:

«Κάποιοι επιτήδειοι γυρίζουν και ζητούν λεφτά (περιοχή ελεύθερης Αμμοχώστου) επικαλούμενοι τάχα το όνομα μου και την πρωτοβουλία μας για τους μικρούς ήρωες στο παιδοογκολογικό. Είναι απατεώνες δεν έχουν καμία σχέση μαζί μας και παρακαλώ να τους καταγγείλετε αμέσως».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Καταγγέλθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί σήμερα στην Αστυνομία από τον συντονιστή του προγράμματος Παρατηρητής της Γειτονιάς του Δήμου Σωτήρας ότι, άγνωστα πρόσωπα διεξάγουν παράνομα έρανο, πουλώντας περιοδικά.

Αμέσως μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αμμοχώστου καθώς και των Αστυνομικών Σταθμών Ξυλοφάγου και Δερύνειας, μετέβησαν στο σημείο για αναζήτηση των τριών προσώπων. Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε αριθμός Παρατηρητών της Γειτονιάς οι οποίοι ήταν σε άμεση και στενή συνεργασία με την Αστυνομία.

Βάσει άλλης πληροφορίας που είχε ληφθεί από μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα, επέβαιναν συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε και ανακόπηκε λίγο αργότερα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 27, 32 και 45 χρόνων, όλοι από την επαρχία Λάρνακας.

Ανακρινόμενοι, δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις.

Στα πιο πάνω πρόσωπα διενεργήθηκε σωματικό έλεγχος όλου εντοπίστηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των €300, το οποίο όπως φέρονται να παραδέχθηκαν, αποκόμισαν στο πλαίσιο εράνου που διεξήγαγαν, ενώ στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αριθμός εντύπων.

Οι τρείς άνδρες αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και ακολούθως αποδεσμεύτηκαν για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X