ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση με σιδερένιο λοστό δέχθηκε Λεμεσιανός από τέσσερις Τουρκοκύπριους

Χειροπέδες στους τρεις αναζητείται ο τέταρτος

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου Ρουμάνου και 39χρονου Τουρκοκύπριου, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε 48χρονο. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται δεύτερος Τουρκοκύπριος και αναζητείται τρίτος.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όχημα με τουρκοκυπριακούς αριθμούς εγγραφής, κινείτο χθες ύποπτα στο χωριό Αγρίδια, της Επαρχίας Λεμεσού. Αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή ενημερώθηκαν πως ο 48χρονος καταδίωξε τους υπόπτους με ένα κομμάτι σίδερο και πως αυτοί του το απέσπασαν και άρχισαν να τον κτυπούν.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπερούντας και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δεν έφερε εμφανή τραύματα και πως δεν μπορούσε να εξιστορήσει τα γεγονότα, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Μετά από μαρτυρία η Αστυνομία εξασφάλισε τρία εντάλματα σύλληψης, εναντίον δυο Τουρκοκύπριων 39 και 47 ετών καθώς και ενός Ρουμάνου 33 χρονών, ενώ αναζητούνται τα στοιχεία τέταρτου Τουρκοκύπριου.

Τα ξημερώματα ο 33χρονος και ο 39χρονος συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων, ενώ στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την τετραήμερη προσωποκράτησης τους, αρνήθηκαν εμπλοκή στην υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό του 47χρονου, ο οποίος διαπιστώθηκε πως διαμένει στα κατεχόμενα και τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στο stop list.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X