ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανορθωσιάτες επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ μετά τη λήξη του αγώνα

Τριήμερη κράτηση 27χρονου από τη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης 27χρονου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα που σχετίζονται με τη βία στα γήπεδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΑΕΚ – Ανόρθωσης που διεξήχθη στο γήπεδο «Γεώργιος Καραπατάκης» στη Λάρνακα, ενώ 43χρονος και ο 17χρονος γιος του από την Αραδίππου, και 45χρονος από την Αναφωτία, φίλαθλοι της ΑΕΚ, κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητο τους, στον χώρο στάθμευσης του διπλανού σταδίου ΓΣΖ, αναίτια και απρόκλητα δέχθηκαν επίθεση από 10 περίπου οπαδούς της Ανόρθωσης.

Κατά την επίθεση, οι δράστες κτύπησαν τον 43χρονο σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος όπου συνέχισαν να τον κτυπούν στην παρουσία του ανήλικου γιου του.

Επιπλέον, οι δράστες προσπάθησαν να κτυπήσουν και τον 45χρονο, ο οποίος όμως απέφυγε τα κτυπήματα, ενώ δοκίμασαν να αποσπάσουν βίαια από τον 17χρονο το κασκόλ που φορούσε στον λαιμό του.

Χθες γύρω στις 21.30 ο 43χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη ολική ρήξη χιαστών συνδέσμων του αριστερού γονάτου.

Προέκυψε μαρτυρία εναντίον 27χρονου στρατιωτικού από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος, λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, συμπλοκής και επίθεσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X