ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφει η κακοκαιρία - Βροχές, καταιγίδες και παγετός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Τέλη κυκλοφορίας - Δείτε τις νέες χρεώσεις


Αύριο, αρχικά, στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί για να τραπούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικο ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.

Την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βόρεια, ενώ την Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο το τριήμερο παραμένοντας πιό πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 47 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X